Amstelcast
Uitleg
Stelt u zich eens voor dat u in een heel kort tijdsbestek een belangrijk bericht wilt versturen naar honderden ontvangers. Zelf elk e-mail adres, fax- en telefoonnummer invoeren kost u te veel tijd.
Daarom is er nu Amstelcast. De betrouwbare en unieke online service waarmee u 24 uur per dag, 7 dagen per week, waar ook ter wereld en naar wie dan ook razendsnel grote fax- en e-mail verzendingen, sms- of persberichten kunt versturen via het internet. Wilt u faxberichten versturen, maar bent u niet in het bezit van faxadressen, dan kunt u gebruik maken van onze adressenbank.
Bij Amstelcast heeft u dus zelf alles in de hand. Wij maken het u alleen gemakkelijk. Dat is de gedachte bij al onze diensten.
Achter de schermen zal de sales afdeling natuurlijk altijd tot uw beschikking staan voor vragen en wensen. Maar u heeft de touwtjes in handen.
Met Amstelcast hoeft u niet vast te zitten aan contracten, minimum aantallen of maandelijkse kosten. Om met Amstelcast te kunnen werken hoeft u geen extra programma's te installeren. Het is een volledig geautomatiseerde, menu gestuurde, web applicatie waarmee u binnen enkele minuten al aan de slag kunt. En of het nu om 100 of om 10.000 bestemmingen gaat, onze fax-, e-mail en sms servers zorgen er voor dat uw berichten razendsnel naar alle ontvangers worden verstuurd.